Tuesday, November 28, 2006

Mencari penulis cerita-cerita nabi.

PTS One sedang mencari penulis-penulis yang berminat untuk menulis cerita nabi. Kepada sesiapa yang berminat, sila hantarkan tajuk, contoh satu bab bagi menilai gaya bahasa serta maklumat diri (nama, no. tel, alamat dan e-mel) . Satu sesi perbincangan akan diadakan kelak.
Sila e-mel maklumat berikut kepada Cik Ann (nurismaliza@pts.com.my) ataupun Puan Rafiza (rafiza@pts.com.my).

14 Comments:

Blogger nurani nafa said...

Tumpang bertanya. Gaya bahasa untuk kisah-kisah nabi ini hendak gaya bahasa tahap untuk remaja atau kanak-kanak?

7:13 PM  
Blogger neeziee said...

ada banner tak?kalau ada banner boleh tolong sebar-sebarkan

10:31 AM  
Blogger aLwatary said...

assalamualaikum..

baru sampai ke sini..'Mencari penulis cerita2 nabi'..hmm, utk bacaan kanak2 ke?

nak link-kan blog ni ke kamar kami :)

1:27 PM  
Blogger mira said...

err.. tawaran terbuka lagi ke? macam best je..

8:19 PM  
Blogger Nisah Haji Haron said...

Kenapa blog ni dah dekat 2 tahun tak dikemaskini? Lepas tu, URLnya ada dalam buku-buku PTS One. Mengecewakan!

6:36 PM  
Blogger alifstyle said...

URL blog terbaru PTS ONE ada di sini. Blog yang ini tidak dapat diupdate kerana masalah log in.

http://pts-one.blogspot.com/

terima kasih atas perhatian.

1:16 AM  
Blogger ariffah shukri said...

Mcm menarik tapi...........saya tak faham ttg permintaan contoh satu bab bagi menilai gaya bahasa

12:00 AM  
Blogger Ily Syairah said...

saya amat berminat dengan tawaran yg dberikan...
tetapi, saya sbnarnya lebih trtarik kpd utk mnlis cerita2 remaja.
klu msih ada ruang utk pnulisan cerita remaja,saya berminat utk mncuba.

4:09 AM  
Blogger gaarasasuke...ariffah da... said...

assalamualaikum...boleh tak kalau nak buat cerita utk remaja2?....saya sgt teringin nk buat buku tp xtau pengurursan dia...

8:18 PM  
Blogger Sna La La said...

Untuk pengetahuan semua pengunjung blog ini, sekali lagi PTS One ingin memberitahu bahawa kami sudah mempunyai alamat blog yang baru.

Sila klik di sini:
http://pts-one.blogspot.com/

Terima kasih (^_^)

12:33 AM  
Blogger atiqah iqa said...

hanya cerita nabi sahaja ker???
kalau cerite cinta or cerita awal remaje x boleh ker???

2:47 AM  
Blogger atiqah iqa said...

hanya cerita nabi sahaja ker???
kalau cerite cinta or cerita awal remaje x boleh ker???

2:47 AM  
Blogger atiqah iqa said...

hanya cerita nabi sahaja ker???
kalau cerite cinta or cerita awal remaje x boleh ker???

2:48 AM  
Blogger atiqah iqa said...

assalamualaikum,
hanya cerita nabi sahaja ke??
cerite lain x leh ke?? contoh nye mcm, awal remaje or cerite cinta??

3:01 AM  

Post a Comment

<< Home